Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE SANT MAGÍ

Navegació

Menú principal

Notícies

30/08/2017
Darrer concert de l'any a la Brufaganya: Haynd, Bartok, Schumann i Cosmos Quartet

El quart i últim concert de la temporada de les Nits Musicals de la Brufaganya del proper dia 9 de setembre és a càrrec de Cosmos Quartet, conjunt constituït l'any 2014 i que, malgrat la seva joventut, compta ja amb una àmplia experiència nacional i internacional.

Quartet Cosmos Ampliar imatge

El quartet està format per Helena Satué, violí; Bernat Prat, violí; Lara Fernàndez, viola i Oriol Prat, violoncel. Tots ells han estudiat en conservatoris del nostre país, principalment a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)  i han perfeccionat els seus coneixements amb professors i conservatoris de París, Ginebra, Colònia, Sttutgart, Basilea i Berlin. 

El conjunt ha aconseguit un ampli reconeixement  en diversos concursos, com el tercer premi al "Carl Nielsen International Chamber Music Competition" de Copenhagen, el prime premi del "Concurso Internacional de Música de Cámara" de Castilla y León, el primer premi al "Concurs Internacional de música de cambra Mirabent i Magrans" de Sitges, i el premi "Kammermusik Preis 2014" del "ISA Festival". Molt recentment han estat semifinalistes al "Concurs de Genève".

Han participat al "Festival de la Fundación Monteleón" de León, al "East Neuk Festival" a Escòcia, a la "Académie Musicale de Villecroze" a França, al Festival d'Estiu de Viladrau, al festival "Cambraqués" de Cadaqués, al "Auditorio Miguel Delibes" de Valladolid, la "Fundación Juan March" de Madrid i la sala "ORF Kulturhaus" de Viena.

En la propera temporada 2017-2018 actuarà al cicle "Emergents" de l'Auditori de Barcelona

Clicant aquí podeu veure i escoltar una de les seves interpretacions

Podeu reservar entrades a través de www.brufaganya.cat . Fent la reserva anticipada tindreu un millor lloc que no pas comprant-la el dia del concert.

Hi haurà servei de bar a partir de mitja tarda i, en acabar el concert, xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom. 

El concert, com sempre, començarà puntualment a dos quarts de deu de la nit.