Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE SANT MAGÍ

Navegació

Menú principal

Notícies

13/09/2017
El diumenge 17, aplec de Setembre a Sant Magí de la Brufaganya

L'aplec de Sant Magí de la Brufaganya se celebrarà el proper diumenge dia 17 de setembre.

Destaquem com a novetat d'aquest any l'exposició de fotografies de Josep Sendra que es farà al recinte de les Fonts. L'exposició, titulada "d'unes belleses de la natura de l'entorn de Sant Magí", recull la imatge de 22 papallones fotografiades la majoria d'elles a l'esplanada de les fonts. 
 

cartell Ampliar imatge

Igual que l'any passat hi haurà Tirada de Bitlles Catalanes a càrrec del Club de Bitlles Igualada, el Club de Bitlles Lloreta Kin de Cervera i el Club de Bitlles Ametllers, també de Cervera. 

Com en tot aplec no hi pot faltar la celebració de l'Ofici, a les 12 del migdia, i el posterior cant dels goigs. Amb anterioritat, a la capella de les Fonts, es farà una senzilla cerimònia d'acollida als romeus i pelegrins.

Des de fa anys no hi falten mai les sardanes i sobretot el Ball Pla que es balla després d'ofici i a la tarda després del dinar.

Finalment remarcar que si voleu dinar amb el menú de l'organització (amanida, paella d'arròs, aigua,  vi i postres, preu 13€), els que viviu a Santa Coloma o a La Llacuna i les seves rodalies heu de comprar el tiquet als forns Pujó. Els altres podeu reservar els tiquets enviant un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat i els trobareu a la taula de l'organització el mateix dia de l'aplec. Per dinar és convenient que us porteu taula i cadires perquè l'organització no pot subministrar lloc per a tothom.

Naturalment també podeu participar a la festa portant-vos el menjar des de casa.

 Amics, us esperem el proper 17 de setembre!!!